Volg ons op facebook

kerstmarktKERSTMARKT 9 DECEMBER 2023

Met veel enthousiasme en vreugde kondigen we namens VZW Den Bunker de tiende editie van onze geliefde kerstmarkt aan, die zal plaatsvinden op 9 december 2023. Na het succes van vorig jaar met meer dan 5000 bezoekers, doen we een beroep op onze vertrouwde standhouders om opnieuw deel te nemen aan dit prachtige evenement.

Onze kerstmarkt is een plek waar bezoekers zich kunnen verwarmen aan talrijke vuurtjes die verspreid staan op de kerstmarkt en kunnen flaneren door weelderig versierde voetgangerszones en pleintjes. Het is een perfecte gelegenheid voor bezoekers om inspiratie op te doen bij het doen van hun kerstinkopen. Als standhouder krijg je de unieke kans om deel uit te maken van een van de mooiste en meest sfeervolle kerstmarkt in Vlaanderen. Dit jaar verwachten we tussen de 4000 en 6000 bezoekers.

De kerstmarkt zal plaatsvinden op 9 december in Oedelem, van 17:00 uur tot 24:00 uur. We hebben speciale aandacht besteed aan de beleving van de bezoekers. Wegens het succes van vorig jaar zal er terug een ambachtenmarkt zijn in de prachtige kerk van Oedelem.

Een van de essentiële elementen van onze kerstmarkt is het democratische standgeld, dat al 6 jaar ongewijzigd is gebleven. We bieden verschillende standopties aan om aan jouw behoeften als standhouder tegemoet te komen:

KLIK HIER VOOR INSCHRIJVING KERSTMARKT 

KLIK HIER VOOR INSCHRIJVING AMBACHTENMARKT 

We kijken er enorm naar uit om jou als standhouder te mogen verwelkomen op onze kerstmarkt.

Mocht je nog vragen hebben of suggesties willen delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via vzwdenbunker@outlook.be of telefonisch op 0472/520.222.

--Reglement standhouders pdf.--

 

Praktische info voor de bezoekers:

-   9 december 2023 van 17h-24h
-  Parking: Steven Meubelen, Carrefour Oedelem, Meubel De Graeve, De Bevertjes. Deze mogen uitzonderlijk gebruikt worden door de bezoekers van de kerstmarkt
-  Fietsparking: Schepenhuys en parking Kerk
-  Evenement toegankelijk voor iedereen
-  Indoor ambachtenmarkt in de kerk 
 
 
dialooginhoud