Volg ons op facebook

HomeBunkerRock 2019 

Op zaterdag 24 augustus staat de zesde editie van BunkerRock op de agenda.
 
De laatste editie vorig jaar trok 600 muziekliefhebbers naar de markt in Oedelem. Voldoende voor VZW Den Bunker om BunkerRock dit jaar naar een niveau hoger te tillen.
 
VZW Den Bunker slaat opnieuw de handen in elkaar met Gemeente Beernem om de Beernemse inwoner te verwennen met een mooie line up.
 
In 2017 won Mickey Doyle als singer-songwriter het Jonge Wolven-concours. "Alleen is maar alleen," moet hij gedacht hebben. Mickey werd Mooneye en er schaarde zich een band achter de zanger-gitarist. Mooneye brengt indiefolk waar je melancholisch van wordt. Ze wonnen in 2019 De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en dit jaar openen ze BunkerRock.  
 
Als tweede band staat Isolde Lasoen op het programma, niet enkel bekend als de drumster van Daan, maar ook van haar eigen project Isolde. Lasoen bracht vorig jaar de plaat Cartes Postalesuit, met zowel Franstalig als Engelstalig werk. Met die plaat toert Isolde al geruime tijd met haar XL-band, waaronder drie blazers.
 
We sluiten BunkerRock af met de Food Fighters. Vier muzikale vrienden met een niet geringe berg muzikale ervaring zullen het decor doen daveren in Oedelem. Twee snoeiharde en stomende gitaren die anderhalf uur een onontbeerlijke ‘wall of sound’ produceren als ode aan de The Foo Fighters.
 

 

 

 

 

 

 

Vzw den bunker is opgericht op 15 mei 2014. VZW Den Bunker organiseert culturele evenementen gericht op het samenbrengen van mensen. Onze missie is om het sociaal leven in Oedelem te doen bruisen. We zijn ondertussen al meer dan vijf jaar een vertrouwd gezicht in Groot-Beernem. We richten ons hierbij niet enkel op de ‘Oelemnaars’, we willen iedereen uit de streek of zelfs van verder aantrekken op onze evenementen. Daarbij moedigen we uiteraard ook alle initiatieven voor evenementen en festiviteiten aan in onze gemeente. Op deze site vind je steeds een overzicht van de eerstvolgende evenementen georganiseerd door vzw den bunker. De naam ‘den bunker’ verwijst naar de oude, historische bunker op de markt van Oedelem. De markt van Oedelem is altijd een plaats geweest waar mensen elkaar ontmoeten. 

Heb je nog vragen of wens je meer info over ons? Contacteer ons gerust via het formulier op onze contactpagina.

VOLGENDE EVENEMENTEN:

24/05/2019

BUNKERROCK 

20u15 - 21u00   Mooneye 
21u30 - 23u00   Isolde XL
23u30 - 01u00   Food Fighters 
                          (afterparty) 

14/12/2019

KERSTMARKT 

Inschrijven mogelijk vanaf september 2019. 

dialooginhoud